COACHING & BEGELEIDING /

Als fanatiek amateur wielrenner heb ik al veel wedstrijden, GranFondo's en evenementen in binnen en buitenland meegemaakt en ik weet uit ervaring hoe belangrijk de voorbereiding hiervoor is zowel qua fysieke als mentale trainingen. Precies op dat gebied denk ik voor jou van toegevoegde waarde te kunnen zijn door samen een trainingsplan op te stellen op basis van je doelen en beschikbare trainingstijd. De trainingen worden uitgewerkt in het programma TrainingPeaks waar we de vorderingen goed kunnen bijhouden en bijsturen wanneer nodig. Of je nu beginnend of gevorderd fietser bent, op vermogen of hartslag traint, ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en ervoor te zorgen dat je je doelen gaat halen. Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd jij dat als atleet door de juiste mindset in combinatie met het juiste trainingsschema toe te passen een topprestatie neer gaat zetten!

Interesse in coaching of begeleiding /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wat heeft QlaQwork te bieden

1 op 1 coaching

Samen maken we een trainingsplan aan de hand van de doelen die je voor ogen hebt. Of het nu gaat om een toertocht, evenement, GranFondo of belangrijke wedstrijd we gaan samen zorgen dat je optimaal aan de start verschijnt. Of we gaan samen op de fiets op pad om aan de door jou gewenste verbeterpunten te werken.

 

Trainingsschema’s

Persoonlijk en direct contact is wat ik prefereer bij het opstellen van een trainingsschema, deze zijn op maat geschreven. Het opstellen van de schema’s kan wekelijk, 2-wekelijks of 4-wekelijks. De tools die je hierbij gebruikt zoals hartslag en of vermogen behoren beiden tot de mogelijkheden.

 

Groeps coaching/clinics

Samen met je lokale club, collega’s of vrienden/vriendinnen groep op zoek naar een leuke uitdagende clinic? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In afstemming met jullie op aan de hand van jullie wensen op de juiste locatie uitgevoerd op zowel de mountainbike als racefiets.

 

Mental skills

Jouw gedachtes komen en gaan. Helpende en niet helpende gedachtes. En weet je, Jij hebt deze gedachtes en jij bent niet deze gedachtes. Jij hebt de keuze om te denken wat je denkt. Dit kan jij beïnvloeden. I know. Dit is niet makkelijk maar samen gaan we werken om deze gedachtes om te draaien naar een positieve gedachte.

 

Trainings kampen

Fietsen in een andere prachtige omgeving zoals bijvoorbeeld Limburg, de Ardennen of Luxemburg en ondertussen voldoende handvatten aangereikt krijgen om beter te leren klimmen, dalen en aan de fietstechniek te werken. In overleg een op maat gemaakt trainingskamp.