COACHING & BEGELEIDING /

Coaching in het wielrennen en persoonlijke begeleiding spelen een meer en meer een cruciale rol in het succes van renners en rensters op elk niveau. Wielrennen vereist niet alleen fysieke kracht, maar ook tactisch inzicht en mentale veerkracht. Een ervaren coach denk ik zeker te kunnen  helpen bij het ontwikkelen van techniek, trainingschema's en strategieën voor wedstrijden. Bovendien biedt mijn persoonlijke aanpak en begeleiding de mogelijkheid om de individuele behoeften en doelen aan de slag te gaan. Dit kan variëren van doorstroming naar prof niveau,  blessurepreventie en voedingsadvies tot motivatie en mentale voorbereiding. Het resultaat is vaak niet alleen verbeterde prestaties, maar ook een dieper inzicht van de sport en zelfontplooiing en ontwikkeling voor wielrenners.Of je nu beginnend of gevorderd bent, op vermogen of hartslag traint, elite of amateur niveau hebt ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en ervoor te zorgen dat jij je doelen gaat halen. Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd jij dat als atleet door de juiste mindset in combinatie met de juiste begeleiding een topprestatie neer gaat zetten!

Interesse in coaching of begeleiding /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wat heeft QlaQwork te bieden

Persoonlijke Begeleiding

Samen gaan we er voor zitten en stellen we een trainingsplan aan de hand van de doelen die je voor ogen hebt en je beschikbare trainings tijd. Of het nu gaat om die ene mooie toertocht, dat gave evenement, die uitdagende GranFondo of belangrijke wedstrijd we gaan samen zorgen dat je optimaal aan de start verschijnt. Niet alleen online maar we stappen ook samen op de fiets om op deze manier aan de door jou gewenste verbeterpunten te werken.

 

Trainingsschema’s

Persoonlijke aandacht en veel contactmomenten dat is mijn manier van werken.  Samen stellen we een trainingsschema op, zodat deze persoonlijk en voor jou op maat geschreven zijn! Ik werk met verschillende coaching pakketten: 2-wekelijks, 4-wekelijks of maatwerk pakket.  De tools die je hierbij gebruikt zoals hartslag en of vermogen behoren beiden tot de mogelijkheden.

 

Coaching / Clinics / Trainingen

Samen met je lokale club, collega’s of vrienden/vriendinnen groep op zoek naar een leuke uitdagende clinic of training op (eigen) niveau? Specifieke punten waar je aan wilt werken of die je wil verbeteren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In afstemming met jullie of aan de hand van jullie wensen op de juiste locatie uitgevoerd op zowel de racefiets als de mountainbike.

 

Mental Skills

Jouw gedachtes komen en gaan. Helpende en niet helpende gedachtes. En weet je, Jij hebt deze gedachtes en jij bent niet deze gedachtes. Jij hebt de keuze om te denken wat je denkt. Dit kan jij beïnvloeden. I know. Dit is niet makkelijk maar samen gaan we werken om deze gedachtes om te draaien naar een positieve gedachte.

 

Trainings kampen / Cycling Trips

Fietsen in een andere prachtige omgeving zorgt altijd voor nieuwe prikkels en kan een boost zijn voor je fitness. Met regelmaat organiseert QlaQwork een fietsreis zoals bijvoorbeeld naar Mallorca, Franse Alpen, Toscane. Een mooie mogelijkheid om ervaring op te doen in het buitenland, tijdens de reis worden voldoende handvatten aangereikt krijgen om beter te leren klimmen, dalen en aan de fietstechniek te werken. In overleg is een op maat gemaakt trainingskamp of Cycling Trip mogelijk.