Hi, ik benMartin

Jouw persoonlijkewielercoach/

Martin Lukasse, jouw persoonlijke cycling coach, inspirator en motivator. Of je nu op zoek bent naar rust en balans op de fiets, 1 op 1 coaching, jezelf wilt voorbereiden op die ene toffe uitdaging of je conditie verbeteren. Competitief als dat gewenst is en rustiger opbouwen als dat nodig is. Door jezelf sportief en mentaal te verbeteren, wordt je de beste versie van jezelf!

 

Mijn werkwijze

Challengeyour limits /

Mijn werkwijze

Ik ben als fanatiek amateur wielrenner en genieter van het buiten zijn en fietsen mijn droom achterna gegaan en heb mijn eigen onderneming als personal coach opgezet, QlaQwork Coaching. Met mijn ruime ervaring op de racefiets in binnen- en buitenland (met name de cyclo sportieve wedstrijden) en daarnaast het trainen op vermogen, hartslag en niet te onderschatten de mindset! Wil ik graag jou begeleiden om eruit te halen wat erin zit en de beste versie van jezelf te worden. Challange your limits!

Mindset

Hard fietsen willen we allemaal! Maar wist je dat jij het hardste fietst als je ervan geniet en dat jij fietst vanuit de Flow en Fun in plaats van enkel uit de prestatiemodus? Ik ben er als coach van overtuigd dat de grootste winst mentaal geboekt kan worden, zodat jij tijdens de training, tocht, evenement of wedstrijd waar je naartoe getraind hebt jouw topprestatie gaat neerzetten!

Pakketen & Trainingen /

Op zoek naar een mooie uitdaging? Met persoonlijke Qlaqwork Coaching en begeleiding kom je verder. Bekijk onze pakketten en selecteer het pakket dat het best aansluit bij uw wensen!

BASIC 4-WEKELIJKS

€ 39,- per maand
  • Elke 4 weken een nieuw schema
  • Elke maand telefonisch contact
  • Een gratis app met trainingsschema
  • Maandelijkse opzegbaar

BASIC 2-WEKELIJKS

€ 65,- per maand
  • Elke 2 weken een nieuw schema
  • Elke 2 weken telefonisch contact
  • Een gratis app met trainingsschema
  • Maandelijkse opzegbaar

Coaching &begeleiding /

Als fanatiek amateur wielrenner heb ik al veel wedstrijden, cyclo’s en evenementen in binnen en buitenland meegemaakt en ik weet uit ervaring hoe belangrijk de voorbereiding hiervoor is zowel qua fysieke als mentale trainingen.

Precies op dat gebied denk ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn door samen een trainingsplan op te stellen op basis van je doelen en beschikbare trainingstijd. Daarnaast ben ik bekend met het werken en schrijven van schema’s in Trainingpeaks, en gecertificeerd Coach, zowel vermogen als hartslag training behoort tot de mogelijkheden.

Of je nu beginnend of gevorderd fietser bent ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd jij dat als atleet ook door de juiste mindset in combinatie met het juiste trainingsschema toe te passen een topprestatie neer zet!

CyclingTrips /

Heb jij wel eens een GranFondo gereden? Of ben je van plan dit te gaan doen binnenkort? Of zoek je wellicht naar een mooie uitdaging, evenement of fietsvakantie in het buitenland? In samenwerking met een aantal organisaties en zelfstandig bied ik een aantal begeleide fietsarrangementen aan naar diverse locaties, GranFondo’s en evenementen. Dit zijn (vaak) fietsvakanties voor verschillende niveaus en interesses inclusief verzorging, uitdagende routes en uiteraard de nodige tips en tricks.

 

Is dit wat je zoekt? Dan is het nu het moment om van je te laten horen!

Bekijk alle cyling trips

Follow me on Instagram /

Follow