Hi, ik ben Martin /

Ik ben als fervent liefhebber van alles wat met fietsen te maken heeft sinds augustus 2018 mijn droom achterna door te doen wat ik echt leuk vind en waar ik het meeste van geniet, Avontuur, Genieten, Coaching, Mallorca en Fietsen. Mijn coaching (QlaQwork) zoals individueel als in teamverband in combinatie het organiseren van fietsreizen (Bike Villas Travel) is voor mij dan ook echt een droom en passie die ik leef. Recent (Augustus 2021) heb ik mijn opleiding Master in Coaching aan het Johan Cruijff Institute mogen afronden. Een prachtig mooie waardevolle opleiding die mij zowel  persoonlijk als mijn coaching enorm verrijkt heeft. Helder waar ik voor sta en waar ik voor ga! Naast individuele coaching ben ik ook actief betrokken bij het dames wielrennen, de afgelopen 2 jaar als ploegleider van  WV de Amstel Womansteam. Erg mooi om te zien hoe het dames wielrennen ook echt enorme stappen maakt en tof hier een bijdrage een te kunnen leveren. Het seizoen 2024 staat een nieuwe uitdaging te wachten als ploegleider, sports director van het beloften team U23 van de WV Schijndel.


De zomer van 2017…..ik liep vast…..fysiek, mentaal en ook privé. De balans was weg, de sportieve prestaties werden minder en minder hoe hard ik ook trainde. Tijd voor rigoureuze veranderingen en het anders aan te pakken op weg naar mooie (sportieve) herrieneringen en prestaties, en dat was precies wat ik deed in 2017. De opleiding tot mindful cycling coach was de eerste aanzet, het vervolg met het Opkoerz coachtraject wat ik volgde bij Sanne van Paassen was voor mij echt een enorme stap ‘out of my comfort zone’, maar wel een enorm belangrijke afslag op weg naar mijn ‘droomdoel’ zowel zakelijk, sportief en privé. Op dit moment (zomer 2021) net mijn opleiding Master in Coaching aan de Johan Cruyff Academie afgerond en helder voor ogen wie ik ben en waar ik voor sta als coach.

Hard fietsen willen we allemaal! Maar wist je dat jij het hardste fietst als je ervan geniet en dat jij fietst vanuit de Flow en Fun in plaats van enkel uit de prestatiemodus? Ik ben er als coach van overtuigd dat de grootste winst mentaal geboekt kan worden, zodat jij tijdens jou training, tocht, evenement of wedstrijd waar je naartoe getraind hebt jouw topprestatie gaat neerzetten!

Precies op dat gebied denk ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn door samen een plan te maken op basis van je doelen en beschikbare trainingstijd en niet te vergeten ontspanning en plezier wat je uiteraard wilt behouden.

Of je nu beginnend of gevorderd fietser bent ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. “If you want it really, you get it!” Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd jij dat als atleet door de juiste mindset in combinatie met persoonlijke aandacht een topprestatie neer zet!

Follow me on Instagram /

Follow