Hi, ik ben Martin /

Ik ben als fanatiek amateur wielrenner sinds augustus 2018 mijn droom achterna door te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, coachen en begeleiden van mensen. Sinds augustus 2018 heb ik dan ook mijn eigen onderneming QlaQwork opgericht, met als doel jouw personal fietscoach te worden. Met mijn ruime ervaring op de racefiets, MTB in zowel binnen- en buitenland (met name de cyclo sportieve wedstrijden) en daarnaast het gericht trainen met een doel wil ik graag andere atleten begeleiden die eruit willen halen wat erin zit. Challange your limits!


De zomer van 2017…..ik liep vast…..fysiek, mentaal en ook privé. De balans was weg, de sportieve prestaties werden minder en minder hoe hard ik ook trainde. Tijd voor rigoureuze veranderingen en het anders aan te pakken op weg naar mooie (sportieve) herrieneringen en prestaties, en dat was precies wat ik deed in 2017. De opleiding tot mindful cycling coach was de eerste aanzet, het vervolg met het Opkoerz coachtraject wat ik volgde bij Sanne van Paassen was voor mij echt een enorme stap ‘out of my comfort zone’, maar wel een enorm belangrijke afslag op weg naar mijn ‘droomdoel’ zowel zakelijk, sportief en privé. Op dit moment (zomer 2020) mijn opleiding Master in Coaching aan de Johan Cruyff Academie is de volgende stap om te zijn wie ik ben en waar ik voor sta….coach.

Hard fietsen willen we allemaal! Maar wist je dat jij het hardste fietst als je ervan geniet en dat jij fietst vanuit de Flow en Fun in plaats van enkel uit de prestatiemodus? Ik ben er als coach van overtuigd dat de grootste winst mentaal geboekt kan worden, zodat jij tijdens jou training, tocht, evenement of wedstrijd waar je naartoe getraind hebt jouw topprestatie gaat neerzetten!

Als fanatiek amateur wielrenner heb ik al veel wedstrijden, cyclo’s en evenementen in binnen en buitenland meegemaakt en ik weet uit ervaring hoe belangrijk de voorbereiding hiervoor is zowel qua fysieke als mentale trainingen. Precies op dat gebied denk ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn door samen een trainingsplan op te stellen op basis van je doelen en beschikbare trainingstijd. Daarnaast ben ik bekend met het werken en schrijven van schema’s in Trainingpeaks, zowel vermogen als hartslag training.

Of je nu beginnend of gevorderd fietser bent ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd jij dat als atleet ook door de juiste mindset in combinatie met het juiste trainingsschema toe te passen een topprestatie neer zet!

Follow me on Instagram /

Follow