CYCLING TRIPS & EVENTS /

Met mijn ruime ervaring op de racefiets, gravelbik en MTB in binnen- en buitenland en ook mijn ervaring als wielercoach en fietsbegeleider tijdens diverse evenementen bied ik in samenwerking met BikeVillas Travel diverse compleet verzorgde fiets arrangementen en reizen aan naar o.a. Mallorca, Toscane, de Alpen, Limburg, Voerstreek en de Eifel. Deze arrangementen zijn vaak compleet verzorgd waarbij je als deelnemer alleen aan fietsen hoeft te denken!

 

Wielerervaring heb ik met name opgedaan in recreatieve tochten en verschillende GranFondo’s zoals La Marmotte, Les Trois Ballons, La Vaujany, Mallorca312, Tour du Mont Blanc, The-Ride, Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik, enz. Daarnaast heb ik op vele locaties en gebieden fietservaring opgedaan en Mytische beklimmingen zoals de Mont Ventoux, Galibier, Tourmalet, Hautecam en de Alpe d’Huez en nog zoveel meer mooie klimmen.

 

Al deze fantastisch mooie ervaringen wil ik niet voor mezelf houden maar graag met je delen, het lijkt mij dan ook ontzettend tof om je mee te kunnen nemen op een onvergetelijk mooie cycling trip.