CYCLING TRIPS & EVENTS /

Met mijn ruime ervaring op de racefiets in binnen- en buitenland (met name de cyclo sportieve wedstrijden) en ook mijn ervaring als coach en fietsbegeleider tijdens diverse evenementen biedt ik diverse compleet verzorgde fietsreizen aan naar Mallorca, Dolomieten, de Alpen en de Mont Ventoux. De zogenaamde Cycling Challenges waarbij je als deelnemer geheel ontzorgt wordt en alleen aan fietsen hoeft te denken!

 

Wielerervaring heb ik met name opgedaan in recreatieve tochten en verschillende GranFondo’s zoals La Marmotte, Les Trois Ballons, La Vaujany, Mallorca312, Tour du Mont Blanc, The-Ride, Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik, enz. Daarnaast heb ik op vele locaties en gebieden fietservaring opgedaan en Mytische beklimmingen zoals de Mont Ventoux, Galibier, Tourmalet, Hautecam en de Alpe d’Huez en nog zoveel meer mooie klimmen.

 

Al deze fantastisch mooie ervaringen wil ik niet voor mezelf houden maar graag met je delen, het lijkt mij dan ook ontzettend tof om je mee te kunnen nemen op een onvergetelijk mooie cycling trip.