Basis pakket trainingsbegeleiding /

Beste atleet,

Erg leuk dat je interesse hebt om samen aan de slag te gaan met Qlaqwork Coaching! Onderstaand zal ik mijn werkwijze en de verschillende opties toelichten zodat je voor jezelf kunt beslissen wat bij jou past.

Werkwijze
Persoonlijke aandacht en veel contactmomenten dat is mijn manier van werken, dat begint al met een persoonlijk gesprek bij aanvang van de trainingsbegeleidingen en coaching. Het is namelijk enorm belangrijk om (ons beider) doelen helder te hebben die we voor ogen hebben als we gaan samenwerken en de verwachtingen hiervan af te stemmen. Alleen op deze manier kun je een juiste band opbouwen als coach en atleet. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Hoe ga ik te werk?
Door het opstellen van persoonlijke op jou afgestemde trainingsschema’s per 2 of 4 weken en door terugkerende coachcalls waarbij we samen de trainingen, tochten en andere ritten die je maakt evalueren en ook weer vooruitkijken. Zo maak je niet alleen progressie, maar leer je ook je lichaam veel beter kennen en ga je meer op gevoel doen.

Mijn voorkeur is om de lijnen kort te houden en dus de schema’s per 2 weken aan te houden. Voordeel van het werken met wekelijkse planning is ook dat er ingespeeld kan worden op de actualiteit; Niet alleen op hoe trainingen gaan, maar ook op drukte met werk, familie, of juist op een vakantie of op ziek zijn. Door deze zaken in te passen krijg je een voor jou zo optimaal mogelijk traingsschema. Ik werk met het trainingsschema in het programma trainingpeaks.

Trainingpeaks
Ik heb een coach account in het trainingsprogramma TrainingPeaks, hierin kan ik atleten toevoegen aan mijn account en zo op die manier volgen. In dit programma zet ik ook de trainingen gereed. Atleten laden hun ritten in het programma waar alle data (afstand, tempo, cadans, hartslag, vermogen etc.) die beschikbaar is dan zichtbaar wordt voor mij en ik zo hun ritten en progressie kan bijhouden. Inhoudelijk kom ik hier op terug zodra we besluiten met elkaar te gaan samenwerken.

4 wekelijks

Voor de wielrenner met een duidelijk doel en een regelmatige agenda.

• Iedere 4 weken een nieuw en persoonlijk schema
• Op basis van jouw doelen en agenda
• Iedere maand contact telefonisch / facebook coachgesprek.
• Persoonlijke aandacht, feedback op de trainingen.
• Beginnen wanneer je wil
• Maandelijks opzegbaar
• Een app waardoor je altijd je trainingsschema bij de hand hebt
• Inclusief persoonlijk (free) account bij TrainingPeaks.

Zin om te beginnen?

Ik hoop dat je jezelf kan terugvinden in één van onze pakketen, mocht je nog vragen hebben, aarzel niet ze te stellen. Wil je van start? Neem dan contact op dan plannen we samen een intake gesprek en gaan we een start maken met jou persoonlijke trainingsschema!

Ja ik wil starten