Alpe d 'Huez Cycling Challenge 2019

Alpe d'Huez Cycling Challenge

Na een lekker ontbijt de fiets opstappen voor een mooie route door de bergen. Fietsbegeleiders voor tips en tricks, een volgauto als ondersteuning. Halverwege de rit een terrasje of na terugkomst een drankje op het zonnige terras met uitzicht op de bergen. Als afsluiter van de dag een heerlijk driegangen diner. Leven als een prof! Dat is een Cycling Challenge bij QlaQwork!De Alpe d’Huez is misschien wel de bekendste fietsberg van Europa. Hij wordt ook wel ‘de Hollandse Berg’ genoemd. Iedere fietser moet deze berg eigenlijk wel een keer gedaan hebben in zijn leven. Maar in de regio rondom de Alpe d’Huez zijn nog veel meer iconische Alpenreuzen te vinden! Tijdens de Alpe d’Huez Challenge heb jij de kans om de mooiste routes en beklimmingen te fietsen, onder begeleiding van professionele fietstrainers. 

Verblijf

Chalet Beyond zorgt voor een heerlijk en compleet verblijf incl. volgauto en vol pension waardoor jij optimaal kan fietsen en genieten. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid fietsers ontbijt, een complete lunch onderweg en een smaakvol 3-gangen diner in de avond. We zorgen voor een eigen gezellig cycling café waar je lekker kan relaxen en de andere deelnemers kunt treffen. Op het zonneterras kan je ‘s middags heerlijk bijkomen van je pittige rit.We verblijven in onze luxe fietshotel in Oz-Station. Het fietshotel ligt op 1300m hoogte met prachtig uitzicht op het bergmassief. Alle kamers zijn voorzien van 2 enkele bedden en een eigen badkamer met WC. Het fietshotel heeft een gedeelde woonkamer, groot zonneterras en een afsluitbare garage (fietsenstalling) incl. sleutelhoek. 

Guides

De fietsbegleiders worden door ons zelf geregeld, hebben een sportieve opleiding en of cursus genoten en hebben een ruime ervaring met begeleiden en fietsen in de bergen. Naast route informatie geven we ook tips & tricks voor het fietsen in de bergen, maar let op je bent in het hooggebergte dus wennen aan het klimmen en dalen is er niet echt bij. Op het vlakke rijden we in een groep en op de berg kies je je eigen tempo. 

Sportief programma

Kort of lang verblijf?

Je hebt de keuze uit een korter of een langer verblijf. Het korte programma bestaat uit 3 fietsdagen en het langere verblijf uit 6 dagen waarin één halve dag (herstel rit). Elke dag staat er een fietsbegeleider klaar die de tocht organiseert en in goede banen leidt. Wil je een dagje liever zelf op pad? Dat kan uiteraard ook.

Kort of lange ritten?

Een aantal dagen bieden we een lange en een korte variant aan. Heb je aan één Alpen col niet genoeg? Kom dan maar op, dan is de lange variant iets voor jou. Dit kan je gewoon op de dag zelf bepalen bij de start van de fietsdag. Bij de beklimming van de Alpe d’Huez timen we jouw beklimming. Niet alleen de snelste wint, maar ook de renner of renster die zichzelf het beste kent (gok je eind tijd en win!).

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

18 augustus tot 25 augustus 2019

Prijs volgt z.s.m.

Arrangement o.b.v. 6 nachten

Prijs volgt z.s.m.

Arrangement o.b.v. 6 nachten inclusief sportief programma