Bormio Challenge 2019 /

Ready voor de Stelvio en de Gavia? Vanuit het prachtige Bormio bieden wij voor het 2e opvolgende jaar een complete fietsweek of fietsweekend aan. Je beklimt de grootste en bekendste passen, maar als je voor een week verblijf kiest dan ga je ook prachtige rondtochten fietsen door deze Italiaans-Zwitsere hoek van de Alpen. Wat dacht je van rondje Livigno – Bernina pas?

Verblijf

Chalet Beyond zorgt voor een heerlijk en compleet verblijf incl. volgauto en vol pension waardoor jij optimaal kan fietsen & genieten. Elke dag kan je genieten van uitstekende catering in de vorm van een uitgebreid fietsers ontbijt, een complete lunch onderweg en een smaakvol 3-gang diner in de avond. We zorgen voor een eigen gezellig cycling café waar je lekker kan relaxen en de andere deelnemers kunt treffen. Op het zonneterras kan je ‘s middags heerlijk bijkomen van je pittige rit.

Hotel

We verblijven in Albergo Foscagno-Piazzi dat op 20 minuten fietsen ligt van Bormio. Het fietshotel ligt aan de rand van een authentiek bergdorp, er zijn voldoende voorzieningen lokaal aanwezig als een terras, supermarkt en apotheek. Het hotel heeft een bar, groot zonneterras en een afsluitbare garage (fietsenstalling) incl. sleutelhoek.

Guides

De fietsbegleiders worden door ons zelf geregeld, hebben een sportieve opleiding en of cursus genoten en hebben een ruime ervaring met begeleiden en fietsen in de bergen. Naast route informatie geven we ook tips & tricks voor het fietsen in de bergen, maar let op je bent in het hooggebergte dus wennen aan het klimmen en dalen is er niet echt bij. Op het vlakke rijden we in een groep en op de berg kies je je eigen tempo.

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

8 juni tot 15 juni 2019

875,- p.p.

In samenwerking met Chalet Beyond bieden we een uniek en volledig verzorgd arrangement WEEK aan van  8 tot 15 juni 2019. Eventueel kun je kiezen voor een kort verblijf WEEKEND van 8 tot 12 of van 12 tot 16 juni.

Ben jij erbij!?