Clinic Wielrennen/MTB voor Beginners 2021

Veel mensen zijn onlangs gestart met wielrennen. Wij kunnen dát alleen maar toejuichen. Maar bij veel van die beginners zal het in de eerste jaren nog wat ontbreken aan wat bochten- en basistechnieken. Vertrouwen op de fiets kun je gewoon leren. En daarom organiseert QlaQwork Coaching samen met Kopwerk vanaf medio augustus wielerclinics voor beginnende fietsers.

De eerste clinics zullen plaatsvinden in Zeeland, maar bij een groter succes kan er ook op aanvraag elders in het land een clinic georganiseerd worden.

 

Voor wie

De sportieve recreatieve fietser. Mensen die recent gestart zijn met wielrennen en de basisprincipes onder de knie willen krijgen. Ze leren hun techniek verbeteren, met meer vertrouwen op de fiets te zitten. Het is de ideale manier om de volgende stap in het wielrennen te zetten.

Kopwerk en QlaQwork Coaching bieden de mogelijkheid om hier samen met hun mee aan de slag te gaan. Ze hebben namelijk vier mooie trainingsavonden georganiseerd en een toffe workshop onderhoud in de werkplaats zodat de beginnende fietser niet alleen zichzelf maar ook zijn of haar fiets beter leert kennen!

 

Deelnemen aan deze clinics? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang alvast het programmaboekje.

Belangrijke informatie /

4 Trainingsavonden en 1 avond workshop werkplaats

99,-

Ben jij net begonnen met wielrennen en wil jij je techniek verbeteren, met meer vertrouwen op de fiets zitten of ben jij benieuwd hoe je de volgende stap maakt!?

Wil jij:
✅ Plezier op de fiets
✅ Vertrouwen op de fiets
✅ Techniektraining
✅ Rijden in groep
✅ Trainen op je eigen niveau
✅ Persoonlijke aandacht
✅ Workshop Werkplaats (sommige dingen zijn echt handig om zelf te kunnen)

Meld je dan aan (wacht vooral niet te lang) want wat leer je allemaal!?:
• Remmen • Schakelen • Balans • Bochtentechniek • Rijden in groep • Waaierrijden • Klimmen en Dalen

Aanmelden kan via wout@kopwerk.eu of info@qlaqwork.com.
De kosten voor deze vijf leerzame avonden zijn €99,-.

De trainingen en workshop vinden plaats bij KopWerk in Sas van Gent. Zodra we weer in groep mogen trainen komen de data's online!

Alvast inschrijven of meer info ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Kopwerk.eu