Marmotte 2020 zaterdag 5 september 2020

La Marmotte

Chalet Beyond organiseert weer de fantastisch mooie Marmotte week waarbij QlaQwork als begeleiding aanwezig zal zijn. Hieronder alle informatie over het all-in verblijf bij ons inclusief Marmotte ravitaillering en de optie voor de hele week fietsbegeleiding.

 

Marmotte arrangement 

Tijdens de Marmotte verhuren we onze chalets volgens het zelfde concept als ons fietshotel. Dit houdt in dat je een kamer boekt met eigen badkamer op basis van half pension. Je hebt de beschikking over een ruime woonkamer met zonneterras en een sauna of hamam. Elke avond bereiden we een heerlijk en gezond 3-gangen diner in een van de chalet-restaurants en elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Vanaf dinsdag zal er in de middag ook nog een pastamaaltijd verzorgd worden voor de extra energie, zodat je optimaal aan de start van de Marmotte staat.

Voordelen van de Marmotte bij Chalet Beyond

  • Optimale ravitaillering tijdens de Marmotte op de Glandon, Telegraph én Galibier
  • De catering is volledig afgestemd op fietsers, inclusief dagelijks pastabuffet
  • Mogelijk tot sportief programma voor een optimale voorbereiding op de Marmotte
  • Eigen fysiotherapeut in huis om de vermoeide spieren te ontlasten
  • Marmotte startbewijzen inclusief voor onze gasten

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

31 augustus tot 6 september 2020

560,- p.p.

Arrangement o.b.v. 6 nachten inclusief sportief programma

Sportief Programma

Wil je nog beter voorbereid aan de start van de Marmotte staan? Ons sportieve programma is het juiste programma wat jou goed voorbereid en scherp zet voor de Marmotte. Je gaat enkele bergen verkennen, je krijgt advies over de route / voeding / het weer e.a. relevante zaken, je hebt ondersteuning van een volgauto tijdens deze dagen en profiteert van sportvoeding en sportdrank onderweg. Daarnaast is het natuurlijk ook heel gezellig!

Je wordt begeleidt door twee zeer ervaren Marmotte rijders en er gaat dagelijks een volgauto mee de bergen in. Elke dag heb je de keuze uit een kortere en langere route, de snelheid en intensiteit bepaal je zelf. Twijfel je over de lengte van de route of wat anders? Vraag de trainers dan om advies; daar zijn ze voor. Na de training staat er een heerlijk en gezond bord pasta voor je klaar in het chalet en kan je je laten verzorgen door een masseur (tegen vergoeding).

Het sportieve programma duurt 4 dagen en vangt aan op dinsdag en duurt tot en met vrijdag. Omdat het op dinsdag aanvangt raden wij aan om op maandag aan te komen, dat is 1 dag langer dan het basis arrangement. Er komt dus 1 dag extra bij à €55,- per persoon.

Prijzen

Inclusief

Het Marmotte arrangement is inclusief: verblijf in één van de Chalet Beyond chalets, halfpension, pastabuffet, ravitaillering tijdens de Marmotte, mogelijkheid tot massage/fysio, bed- en handlinnen, eindschoonmaak en toeristenbelasting.

Exclusief

De hierboven genoemde prijs is exclusief startbewijs, eenmalige boekingskosten van €15,- per boeking vanaf 5 personen of in combinatie met sportief programma. Borg voor de chip van het startbewijs van €10,-/€20,- (Trophee), deze krijg na inlevering bij de organisatie terug.