Mallorca Cycling Arrangement

Eindeloos fietsen in Mallorca

Mallorca is een fantastisch fietseiland. Er is geen enkele reden om niet naar Mallorca op fietsvakantie te gaan. Het is met afstand de beste locatie voor een trainingskamp van een week. Allereerst is natuurlijk het klimaat geweldig. Dat betekent dat je er ook in de winter en het voorjaar fantastisch kunt wielrennen, regelmatig zelfs met korte mouwen! Daarnaast is er een enorme diversiteit aan wegen te vinden. Je kunt gaan klimmen in de bergen in het noorden. Je kunt in het binnenland genieten van prachtige boerenweggetjes, maar je kunt ook langs de kust wielrennen, met wat wind. En het hoogtepunt van veel fietsvakanties op Mallorca is toch wel het rijden van de Cap Formentor, een waanzinnig mooie route naar de punt van eiland wat eindigt bij de vuurtoren

We hebben gekozen voor een luxe accommodatie (Finca Son Flora) zodat je als sporter optimaal kan genieten en rusten tussen de ritten door. Met een uitstekend bed, ruime tuin, heerlijk terras, privé zwembad om even af te koelen en een uitzicht om van te dromen. Deze week is deze villa jouw thuis en wij zorgen dat je op gebied van catering niks te kort komt. Je deelt de villa met andere dames die deelnemen aan dit programma.

Accommodatie en verzorging

Finca Son Flora beschikt over zeven 2-persoons kamers, alle kamers beschikken over 1-pers bedden. De badkamer deel je met andere gasten van dit fiets arrangement, in totaal zijn er 3 badkamers. De staf zorgt voor een uitgebreid en gezond sporters ontbijt en een volledig 3-gangen diner in de avond. Fruit en gezonde tussendoortjes zijn ook aanwezig om de kleine trek tussendoor te stillen. Lunch is voor eigen kosten, de meeste dagen doen we een terrasje aan.

Begeleid fietsen

Als ervaren wielercoach Martin Lukasse, eigenaar van QlaQwork Coaching en local hero Ed Claassens, eigenaar Bike Villas Travel bieden jullie een uniek en volledig verzorgd arrangement op dit prachtige fietseiland aan van maandag 11 oktober 2021 tot en met maandag 18 oktober 2021. Wij bieden deze compleet verzorgde fietsreis aan, INCLUSIEF transfer van en naar vliegveld, verblijf in Finca Son Flora in Alaro, maaltijden, (normaal) drankgebruik, sportvoeding, en fietstochten onder begeleiding van een fietstrainer Martin Lukasse en local Ed Claassens.

De reis is geschikt voor alle niveaus en ambities. Ons uitgangspunt is dat de tochten gereden worden over uitdagende routes, maar dat ze wel voor een grote groep rijders aantrekkelijk moeten zijn. Ook voor de minder getrainde rijders zijn de ritten goed te doen. We verblijven de hele week in dezelfde uitvalsbasis zodat er shortcuts gemaakt kunnen worden mocht het parcours te zwaar zijn. Tevens zal er een volgauto aanwezig zijn voor eventuele ongemakken onderweg.

We hebben plek voor maximaal 12 deelnemers.

Zorg dat je erbij bent!!

Martin Lukasse en Ed Claassens
QlaQwork Coaching

Bike Villas Travel

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang het programmaboekje!

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

11 oktober t/m 18 oktober 2021

895,- p.p.

Je krijgt hiervoor een compleet verzorgd Arrangement:

  • 7 nachten verblijf in landhuis son Flora
  • Gebruik van op maat afgestelde Specialized Fiets
  • Ontbijt, lunch, avondeten en drank (gemiddeld gebruik)
  • Een traditionele mallorquinse lunch tijdens de fietstocht op woensdag
  • Begeleiding tijdens de fietstochten door een fietstrainer en een volgauto
  • Sportvoeding en sportdrank
  • Workshop Mindfulness en Mindset Shifts “Bepaal je koers”, workshop Sportvoeding, workshop bepaal je doelen en Yoga/Core oefeningen.
  • Transfer vliegveld naar landhuis Son Flora en vice versa op maandag en maandag
  • Sportverzorging aan huis gedurende de gehele week
  • Betaling van de plaatselijke toeristenbelasting en BTW

Zorg dat je erbij bent!