Train Your Challenge

Train Your Challenge

Hoe train je voor jouw uitdaging? In deze week, op het prachtige Mallorca, nemen we je stapsgewijs mee in het maken van een voorbereidingsprogramma voor jouw komende uitdaging. Een Granfondo, toertochten, meerdaags event of een avontuurlijk bikepacktrip. Al deze uitdagingen vragen om een goed trainingsplan. Zeker als je deze wilt volbrengen, gaat voor een PR en/of als het hebben van plezier ook een belangrijke factor is. Jouw voorbereiding start tijdens deze week op Mallorca van maandag 7 tot en met maandag 14 maart 2022.

 

Accommodatie en verzorging

Je verblijft in Bike Villa Es Costeret. Deze finca is gelegen in Alaró. Dit is een authentiek Mallorquins dorp gelegen aan de voet van het Tramuntana gebergte. Je vindt hier nog de kenmerkende gemoedelijke sfeer van het binnenland. Het is zeer geschikt als uitvalsbasis voor prachtige fiets- en ook wandeltochten. In het dorpje zijn diverse leuke restaurantjes aan het gezellige dorpsplein. Palma en het vliegveld liggen op ongeveer 30 (auto-)minuten van het landhuis.
Je deelt je slaapkamer en badkamer met een andere deelnemer van het arrangement, wel heb je een eigen 1-persoonsbed tot je beschikking. Er zijn diverse faciliteiten zoals een privé-zwembad, buiten BBQ-buitenruimte, wifi, airco, smart tv, beveiligde fietsstalling, mogelijkheid om je fiets te onderhouden en een wasmachine. De buitenruimte is ruim met diverse buitenterrassen met een prachtig uitzicht op het Tramuntana-gebergte.

Begeleid fietsen

Wij zorgen voor een heerlijk en compleet verblijf. Iedere dag starten we met een uitgebreid fietsers-ontbijt, er is bevoorrading en volgwagen tijdens de ritten met een complete herstellunch na de fietsrit en een heerlijke maaltijd in de avond. Het programma is zo samengesteld dat je alleen maar hoeft te fietsen en genieten van dit arrangement.

Wij organiseren de Train Your Challenge week met een gecertificeerd wielercoach. Bike Villa, catering, transfer, fietshuur, coaching en begeleiding, en mooie trainingsritten zijn allemaal voor je geregeld! Deze week staat dan ook geheel in het teken van de kick-off naar jouw uitdaging waar je naartoe wilt gaan werken. Niet alleen op de fiets maar ook naast de fiets zullen we de avonden met diverse thema’s aan de slag gaan zoals het maken van een trainingsschema, voeding, mindset en materiaal. Met uiteraard voldoende ruimte voor al jouw vragen.

 

We hebben plek voor maximaal 12 deelnemers.

Zorg dat je erbij bent!!

Martin Lukasse en Ed Claassens
QlaQwork Coaching

Bike Villas Travel

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang het programmaboekje!

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

07 maart t/m 14 maart 2022

1095,- p.p.

Je krijgt hiervoor een compleet verzorgd Arrangement:

 

  • Een verblijf in een Bike Villa voor 7 nachten

  • Allemaal eenpersoonsbedden

  • Iedere dag op fietsers afgestemde catering

  • Prachtige routes, gids, volgauto en sportvoeding

  • Transfer vliegveld naar Bike Villa

  • STO Garant en lokale belastingen

Zorg dat je erbij bent!