Mallorca Cycling Challenge

Eindeloos fietsen in Mallorca

Mallorca = fietsen. Het land lijkt gemaakt om te gaan fietsen, prachtige stille wegen, niet te steile klimmen, goed klimaat, voldoende variatie in tochten, echt een top bestemming. Komend jaar bieden we voor het eerst een luxe wielerweek aan in Mallorca, nadat we dat al eerder gedaan hebben bij de Stelvio, Mont Ventoux en de Alpe d’Huez. Iets eerder in het seizoen maar met net zo goeie catering en begeleiding als bij de andere bestemmingen.

We hebben gekozen voor een luxe accommodatie (Finca Son Flora) zodat je als sporter optimaal kan genieten en rusten tussen de ritten door. Met een uitstekend bed, ruime tuin, heerlijk terras, privé zwembad om even af te koelen en een uitzicht om van te dromen. Deze week is deze villa jouw thuis en wij zorgen dat je op gebied van catering niks te kort komt. Je deelt de villa met andere sporters van dit programma, wielrenners en triatleten.

Accommodatie en verzorging

Finca Son Flora beschikt over zeven 2-persoons kamers, alle kamers beschikken over 1-pers bedden. De badkamer deel je met andere gasten van dit triathlon- of fiets arrangement, in totaal zijn er 3 badkamers. De staf zorgt voor een uitgebreid en gezond sporters ontbijt en een volledig 3-gangen diner in de avond. Fruit en gezonde tussendoortjes zijn ook aanwezig om de kleine trek tussendoor te stillen. Lunch is voor eigen kosten, de meeste dagen doen we een terrasje aan.

Begeleid fietsen

Programma wordt begeleid door gediplomeerd en ervaren fietsbegeleider. Je krijgt tips & tricks over het fietsen in de bergen, route- en trainingsinformatie indien gewenst. Op het vlakke rijden we gezamenlijk, heuvel op kiest iedereen voor zijn eigen tempo. Harder rijden? Geen probleem, maar geef het even aan aan de fietsbegeleider. Inclusief pechhulp tot 1.15 uur rijden van accommodatie en urgent.

Week of weekend?

Wij geven jou de keuze. Er is voldoende om een week lang mooie routes te fietsen. Heb je wat minder tijd, maar wil je wel profiteren van de gezelligheid van de groep en verzekerd zijn van de 3 mooiste routes in Mallorca? Dan is de weekend variant (4 nachten verblijf) voor jou de beste optie. In week 7-13 april (6-nachten verblijf) bieden we ook een fietsweek aan.

Trainen of vakantie fietsen?

Je kan deze week inschieten als vakantie fietsen maar ook als trainingsweek voor je grotere doel later in het jaar, bijvoorbeeld The Ride of een cyclo zoals de Marmotte. Duurtrainingen zijn daarvoor van groot belang en die kan je naar harte lust doen binnen het programma.

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

13 april t/m 20 april 2019

675,- p.p.

In samenwerking met BikeVillasMallorca bieden we een uniek en volledig verzorgd arrangement WEEK aan van  13 tot 20 april. Eventueel kun je kiezen voor een kort verblijf WEEKEND van 13 tot 17 of van 17 tot 20 april. We hebben momenteel nog plek voor maximaal 8 deelnemers!

Ben jij erbij!?