Mallorca Cycling Challenge - Woman Only

Eindeloos fietsen in Mallorca

Mallorca = fietsen. Het land lijkt gemaakt om te gaan fietsen, prachtige stille wegen, niet te steile klimmen, goed klimaat, voldoende variatie in tochten, echt een top bestemming. Komend jaar bieden we voor het eerst een luxe wielerweek aan in Mallorca!

We hebben gekozen voor een luxe accommodatie (Finca Son Flora) zodat je als sporter optimaal kan genieten en rusten tussen de ritten door. Met een uitstekend bed, ruime tuin, heerlijk terras, privé zwembad om even af te koelen en een uitzicht om van te dromen. Deze week is deze villa jouw thuis en wij zorgen dat je op gebied van catering niks te kort komt. Je deelt de villa met andere dames die deelnemen aan dit programma.

Accommodatie en verzorging

Finca Son Flora beschikt over zeven 2-persoons kamers, alle kamers beschikken over 1-pers bedden. De badkamer deel je met andere gasten van dit triathlon- of fiets arrangement, in totaal zijn er 3 badkamers. De staf zorgt voor een uitgebreid en gezond sporters ontbijt en een volledig 3-gangen diner in de avond. Fruit en gezonde tussendoortjes zijn ook aanwezig om de kleine trek tussendoor te stillen. Lunch is voor eigen kosten, de meeste dagen doen we een terrasje aan.

Begeleid fietsen

Als wielercoach Martin Lukasse, eigenaar van QlaQwork Coaching samen met Ed Claassens eigenaar van Bike Villas Travel bieden jullie dames een uniek en volledig verzorgd arrangement op dit prachtige fietseiland aan. Wij bieden deze compleet verzorgde fietsreis aan, INCLUSIEF transfer van en naar vliegveld, verblijf in Finca Son Flora in Alaro, maaltijden, (normaal) drankgebruik, sportvoeding, gebruik van op maat afgestelde  racefietsen, en fietstochten onder begeleiding van een fietstrainer Martin Lukasse en de plaatselijke local Ed Claassens.

De reis is geschikt voor alle niveaus en ambities. Ons uitgangspunt is dat de tochten gereden worden over uitdagende routes, maar dat ze wel voor een grote groep rijders aantrekkelijk moeten zijn. Ook voor de minder getrainde rijders zijn de ritten goed te doen. We verblijven de hele week in dezelfde uitvalsbasis zodat er shortcuts gemaakt kunnen worden mocht het parcours te zwaar zijn. Tevens zal er een volgauto aanwezig zijn voor eventuele ongemakken onderweg.

We hebben plek voor maximaal 12 deelnemers.

Zorg dat je erbij bent!!

Martin Lukasse en Ed Claassens
QlaQwork Coaching

Bike Villas Travel

 

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang het programmaboekje!

Direct reserveren

Belangrijke informatie /

Nader te bepalen datum

895,- p.p.

Je krijgt hiervoor een compleet verzorgd Arrangement:

  • 7 nachten verblijf in landhuis son Flora
  • Gebruik van op maat afgestelde Fiets
  • Ontbijt, lunch, avondeten en drank (gemiddeld gebruik)
  • Een traditionele mallorquinse lunch tijdens de fietstocht op woensdag
  • Begeleiding tijdens de fietstochten door een fietstrainer en een volgauto
  • Sportvoeding en sportdrank
  • Workshop Mindfulness en Mindset Shifts “Bepaal je koers”, workshop Sportvoeding, workshop bepaal je doelen en Yoga/Core oefeningen.
  • Transfer vliegveld naar landhuis Son Flora en vice versa op maandag en maandag
  • Sportverzorging aan huis gedurende de gehele week
  • Betaling van de plaatselijke toeristenbelasting en BTW

Ben jij erbij samen met je (fiets)vriendinnen?