Mallorca 312 Cyclo

Mallorca is een fantastisch fietseiland. Het gunstige klimaat, mooie en afwisselende fietsroutes, de pittoreske dorpjes en het prachtige Tramuntana-gebergte verleidt vele fietsers naar Mallorca te komen. Een ideale plek voor je trainingskamp, fietsvakantie of deel te nemen aan een evenement!

De Mallorca 312 is zo’n evenement die op je bucketlijst thuishoort. 312 km en 5050 hoogtemeters op één dag: een geweldige uitdaging!

Dit evenement wordt gekenmerkt door een goede organisatie en een ontspannen, vriendelijke sfeer. Het is geen wedstrijd maar wel een Cyclosportieve waarin gezamenlijk wordt gestart en door sommigen hard wordt gereden. Je gaat echter vooral de uitdaging aan met jezelf.

Ieder jaar nemen er 8.000 wielerliefhebbers deel uit alle (Europese) windstreken. Een gevarieerd deelnemersveld van geoefende “toerfietsers”, amateurs en ex-profs.

Naast de mythische afstand van 312 km zijn er ook twee alternatieven afstanden, te weten: 225 km en 3973 hoogtemeters en 167 km en 2475 hoogtemeters. Nog altijd een stevige uitdaging!

Deelnemen aan deze trip? /

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Belangrijke informatie /

22 april t/m 29 april 2019

875,-

In samenwerking met BikeVillasMallorca bieden we een uniek en volledig verzorgd arrangement aan van maandag 22 april tot en met maandag 29 april. We hebben plek voor maximaal 12 deelnemers.

Ben jij erbij?

Bike Villas Mallorca